Miljöskydd Material PP blad

Xinxing plast är en av de mest tillförlitliga kinesiska miljöskydd material pp blad tillverkare och leverantörer, som också sysslar med anpassad verksamhet. Välkommen till få heta försäljning fabrik direkt försäljning miljöskydd material pp bladet som är gjord i Kina. Gratisprov...

Produktinformation

Xinxing plast är en av de mest tillförlitliga kinesiska miljöskydd material pp blad tillverkare och leverantörer, som också sysslar med anpassad verksamhet. Välkommen till få heta försäljning fabrik direkt försäljning miljöskydd material pp bladet som är gjord i Kina. Gratisprov är också tillgängliga om du behöver.

PP ser ut som PE, men PP är öppnare, ljusare. PP är brandfarlig. PP egen låg vattenabsorption, låg gas permeabilitet. PP har goda mekaniska egenskaper, draghållfasthet och högavkastande styrka är bättre än PE, PS och ABS. PP motstår mikrosprickbildning och lätt att svetsa, men låg skårade slagseghet, de färdiga delarna skall undvika skarpa hörn och skårorna. Temperaturintervallen mellan + 5°C och 100°C.

Egenskaper:

1. motståndskraft mot böjning trötthet. Bra värmebeständighet

2. hög draghållfasthet, yta styrka

3. hög kemisk resistens

Fördelar:

1. låg oxidation, nötningsbeständighet

2. lätt till spröd vid låg temperatur

3. HF-svetsning inte möjligt

4. svårt att lack och lim

5. ingen väderbeständighet


Förfrågning