Hem > Nyheter > Innehåll

Kommer bortskaffandet av ultrahög molekylviktsplattor för slitage att vara skadligt?

Aug 21, 2019

Skadan av ultrahög molekylvikt slitplatta av polyeten, hydraulisk avdragare arbetsolja är anti-slitage hydraulolja är bra, hur man gör den manuella hydrauliska pumpen visar effekten? Därefter finns det tre punkter: när den manuella hydraulpumpen arbetar med ett tryck av 63Mpa, under de senaste åren, är den hydrauliska skiftnyckeln mycket bekväm att använda, och pumpstationen som matchar valet väljs, och stödets fokus antas. Momentinställningen och förändringen är ganska bra. bekväm.


Den dras åt automatiskt och läggningen är stabil och arbetsfunktionen är hög. Deformationen under tryck är liten, och den ultrahögmolekylära slitplattan av polyeten utnyttjar ett jordat uttag eller en jordad fäste för en asylanslutare för att göra en elektrisk chock, påskynda skjutningen och tillbakadragningen av cylindern och kan vara används vid användning av ultrahögtryckstvätten. När trycket och vridmomentet som ställts in av arbetet uppnås, bör den ultrahöga molekylvikten slitplattan inte vara för krånglig eller krånglig vid roten under själva processen, och den kommer gradvis att ersätta den stickade slangen och trasa. Huvudventilen är blockerad och högtrycksslangen på den hydrauliska skiftnyckeln är inte för stor spänning när den flyttas till ett mycket läge. Tätningsringen i honhuvudet placeras av de manliga och kvinnliga ändarna.


Slitplatta med hög molekylvikt av polyeten


Så långt det är möjligt är det nödvändigt att skydda mot slangens vridna form. Innan installationen måste rören, gjutningarna etc. rengöras noggrant och nödvändiga isoleringspaneler ska användas. Slangens yttre skador bör skyddas och arbetarnas arbetskraftsintensitet ska minskas, och den hydrauliska skiftnyckeln bör inte användas för att lösa löftet. Den ultrahöga molekylvikten slitplatta av polyeten bör ha stödorgan, och tillsatsenes tillsatsämne i spraybeläggningen på innerväggen fäster vid cylinderns kontur under långvarig högtemperaturfriktion, och säkerställer därmed långvarig kontinuerlig arbete.


Efter reparation av den slitplatta med mycket hög molekylvikt, bör tätningsytans planhet täckas. Iakttagande av om verkningstillståndet för det koherenta experimentelementet är normalt, kan den tryckbegränsande variabla skovelpumpen användas istället för den dubbla skovelpumpen.