Hem > Nyheter > Innehåll

Påverkande faktorer av polyetylenfoderpris

Aug 21, 2019

Polyetylenfoder är ett plastplåt med hög täthet som har dykt upp under de senaste åren. Det har använts i stor utsträckning på grund av dess låga friktionskoefficient och goda självglidande egenskaper. Med den ökande efterfrågan har stora mängder polyetenfoder också kommit in på marknaden, men eftersom specifikationerna eller kvaliteten på polyetylenfoderfodrar också är ojämna, vilka faktorer påverkar priset på polyetenfoder? Vad?
Först av allt: eftersom råvarorna som används av tillverkarna är olika, vilket leder till skillnaden i priset på polyetenfoder; inköpet av råvaror är indelat i: För det första är den dyraste polyeten med ultrahög molekylvikt, varav 9 miljoner molekylvikt, 5 miljoner molekylvikt och 3 miljoner molekylvikt är huvudströmmen. produkt. Följt av högdensitetspolyeten. Generellt är molekylvikten 50-100 miljoner. Oftare används lågdensitetspolyeten med en molekylvikt på mindre än 300 000.
För det andra, prisskillnaden orsakad av produktionsprocessen; Genom 1SO9000-företagen har alla en strikt kontrollerad produktionsprocess och produktionsprocess och ett komplett produktinspektionssystem. Produktionskostnaderna reduceras och priserna sänks när som helst.
Slutligen är bearbetningsprecisionen för polyetenfoder i produktionsprocessen annorlunda; användningen av storskalig numerisk styrutrustning och traditionell mekanisk utrustning, vilket resulterar i olika materialanvändningar. Ju högre kursen är. Ju lägre pris. Ovanstående tre aspekter är viktiga faktorer för skillnaden i priset på marknaden för polyetenfoder. Naturligtvis kan många faktorer som påverkar priset på polyetenfoder, såsom regionala restriktioner eller inhemska och utländska, orsaka prisförändringar. Jag tror att när du har förstått det kan du fokusera på att välja rätt polyetenfoder.