Pris av UPE /UHMW PE ark polyeten ark

Xinxing plast är en av mest tillförlitliga kinesiska pris upe /uhmw pe ark polyeten ark tillverkare och leverantörer, som också sysslar med anpassad verksamhet. Välkommen till få heta försäljning fabrik direkt försäljningspriset för upe /uhmw pe ark polyeten ark som är gjord i Kina. Gratis...

Produktinformation

Xinxing plast är en av mest tillförlitliga kinesiska pris upe /uhmw pe ark polyeten ark tillverkare och leverantörer, som också sysslar med anpassad verksamhet. Välkommen till få heta försäljning fabrik direkt försäljningspriset för upe /uhmw pe ark polyeten ark som är gjord i Kina. Gratisprov är också tillgängliga om du behöver.

UHMW polyeten (kallas även UHMWPE eller UHMW eller Ultra hög molekylvikt polyeten) är en mångsidig, hög presterande material som står upp för krävande applikationer inom många branscher. UHMW väljs ofta för slitage och glidyta för bulkmaterial och malmer, där det ger en låg friktionsyta som motstår slitage och kemikalier. Dessa egenskaper är också viktiga på utrustning för foder industri, papperstillverkning, kemiska, textil, och vatten och avloppsvatten behandlingsanläggningar.

 

Funktioner:

Högsta skjutbara slitstyrka av någon plast

Högsta skårade slagtålighet

Låg friktionskoefficient för icke-stick, självsmörjande ytor

Mycket resistent mot starka oxidanter

Försumbar vattenabsorption

Utmärkta dielektriska och isolerande egenskaper

Högt buller minskning och stötdämpning

Utmärkt dimensionsstabilitet

 

Storlek0,5 m * 0,5 m

1,25 m * 2,5 m

1,5 m * 1,5 m

2.1 m * 1,5 m

Tjocklek: 6-200mm

 

Paket: Lastpall, trälåda, kartong eller som dina krav.

Leveranstid: Inom 15-20 dagar efter att få din insättning.

 

Vår Service:

Exempel finns

Anpassning är accepterat


Förfrågning