Hem > Om oss

454.png

Tangyin Xinxing Plastics Engineering Co, Ltd grundades 2002. Vi har mer än 10 år att producera polyetenprodukter. Vi är tillverkare med ISO9001.

I Kina har vår fabrik verksamhet med Capital Iron and Steel Company, kraftverk, kolgrupp. Under de senaste åren har vår produktion sålts till Amerika, Australien, Sydafrika, Engelska och andra länder.

Vi letar efter nya partners för att leverera våra bra prestanda varor. Om du väljer oss ska vi göra vårt bästa för att vinna win-win-samarbete.

Vi välkomnar dig varmt till vår fabrik!


Vi har 4 gruppprodukt:

1. Färgglatt PE-ark

2. Konstgjord ishall

3. Jordskyddsmatta

4. Kran Utrigger Pad

5. Profilerade delar


Färgglatt PE-ark

HDPE / UHMWPE är det populära materialet på marknaden. Det är så lätt, slitstarkt och mångsidigt som sparar dina pengar. Även i det extrema norra Kanada-klimatet har det en bra prestanda. Eftersom det inte gillar trävarp, spricka eller splinter, är det säkert och ingen giftigt.

Skivan används ofta i bilrackning, marina byggnader, trädgård, allmän kommersiell tillverkning, livsmedelsindustri, transport och annan industri.


Kinesisk anpassad färgstark UHMWPE-styrelse
Konstgjord skridskoåkning

Syntetisk is Rink kan istället vara riktig is för din bakgårdssyla eller till och med den största kommersiella inomhus isbanan. Du kan också installera en syntetisk rink i din källare för användning på sommaren.

Vår syntetiska rink är tillverkad av 100% ultra-densitetspolyeten som inte kommer att vridas, spricka, splinter eller korrodera.

Eftersom syntetisk is är vanligtvis mycket lätt och har låg friktion, stark slitstark egenskap, var snäll och oroa dig att du kan använda dina vanliga skridskor som har metallblad på syntetytan.


Kinesisk UHMWPE rullskridskoåkning


Markskyddsmat

Markstabilisering är avgörande för tung utrustning. Om marken är mjukt eller halt kan den tunga utrustningen bli instabil och till och med spets över.

Jordskyddsmattor kan ge en jämn, fast och stabil bas för tung utrustning. Mattan används också för att flytta stora fordon över gräsmattor, trottoarer, uppfart utan att orsaka skador.

Den kan också användas inom byggbranschen, landskapsarkitektur, nytta, kyrkogård, filmskydd, golfbana, fritidsevenemang, trädservice eller andra.


Bärbar HDPE Track Way Access Road MatCrane Utrigger Pad

Crane Utrigger-pudel är lätta och långvariga plattor som erbjuder stabilt stöd vid driftskranar, antennplattformar och andra mobila anläggningar. Våra utriggerkuddar från UHMWPE erbjuder skydd mot vatten och korrosion med stor framsteg över det traditionella trä och stål.

Vi väljer UHMW-PE krankuddar eftersom de är lika starka som stålplattor men vikt ca 50% mindre, vilket kommer att spara din stora transportavgift.


Kranbenstödblock
Profildelar

I samma storlek är UHMWPE-materialvikten en tredjedel av stål, men hårdheten är nio gånger.

Som bra självsmörjande, slitstyrka och återvunna egenskaper kommer det att göra ekonomiskt val att ersätta andra material. UHMWPE-delarna blir alltmer populära i modern tid.


Varaktiga oregelbundna UHMWPE Maskindelar